Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Ik krijg geen vrijgezellenfeest’

hartekreet36-jpg.jpg

Leonie (33): “Volgende week ga ik trouwen. Er is echter nog altijd geen vrijgezellenfeestje voor mij georganiseerd en ik weet bijna 100% zeker dat die er ook niet meer gaat komen. Ik denk dat mijn vriendinnen vergeten zijn of niet weten dat zij dat horen te organiseren.

Al mijn hele leven droom ik over een bruiloft met alles erop en eraan. Nu, op mijn 33e, ga ik die dan ook eindelijk krijgen. Ik heb er lang naar uitgekeken en met vrienden en familie over gezwijmeld. Alles is tot in de puntjes geregeld, alleen het weer kan nog roet in het eten gooien.

Nou ja, een minpuntje is ook dat ik geen vrijgezellenfeest krijg. Bij mijn weten is het meestal zo dat vriendinnen die taak op zich nemen. Ze vragen de bruid hoogstens om een lijstje met namen en wat data, waarna zij rustig mag afwachten wanneer ze dan daadwerkelijk verrast wordt. Ik heb er nog helemaal niets over gehoord en aangezien het over een week al zover is, verwacht ik er niets meer van.

Mijn vriendinnen zijn uit zichzelf niet erg ondernemend. Ik ben altijd degene die vanalles oppert en dan ook organiseert. Deze keer had ik echter gehoopt dat ze het wel zouden doen, voor mij. Ze hoeven echt niet groots uit te pakken, een gezellig samenzijn met de meiden waar ik het meest gek op ben, had ik al superleuk gevonden. Maar ja, om nu om mijn eigen vrijgezellenfeestje te vragen?

Ik ben teleurgesteld dat ze niet de moeite hebben genomen voor mij iets te organiseren. Ik had gehoopt dat ze zouden weten hoe belangrijk mijn trouwdag en alles wat daarbij komt kijken voor mij is. Moet ik ze dat vertellen?”

Je kunt hieronder een reactie voor Leonie achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Ook interessant