Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Ik heb gevoelens voor vrouwen’

hartekreet22-jpg.jpg

Anna (43): “Ik ben gelukkig getrouwd, nu bijna twintig jaar. Mijn man is een schat, de liefste die je je maar kunt wensen. Het is een goedzak die veel voor mij over heeft en me op handen draagt. Ik ben nooit iets tekort gekomen, op alle vlakken.

Sinds kort merk ik echter dat ik mij aangetrokken voel tot vrouwen. Natuurlijk kun je als vrouw ook beoordelen of je een andere vrouw mooi vindt of niet, maar bij mij gaat het verder. Als ik een mooie vrouw zie, voel ik daar ook echt iets bij. Het maakt me nieuwsgierig, ik wil haar beter leren kennen. Ik krijg oprecht kriebels ervan. Ook als ik met mijn man vrij, wat we echt nog wel regelmatig doen, fantaseer ik regelmatig dat ik met een vrouw in bed lig. En dat vind ik erg prettig, om het zo maar te zeggen.

Momenteel is het een collega die deze gevoelens bij mij naar boven brengt. Maar ik merk ook dat ik op straat met meer dan gemiddelde interesse naar andere dames kijk. Ik zou dolgraag willen uitvogelen wat dit allemaal betekent, maar ja, ik ben natuurlijk gewoon getrouwd.

Hoe ver kun je gaan in een huwelijk? Moet ik mijn man hierover vertellen? Ik ben nogal in de war, zoals je misschien kunt begrijpen…”

Je kunt hieronder een reactie voor Anna achterlaten. Moet jou ook iets van het hart? Mail je verhaal naar webmaster@margriet.nl met als onderwerp ‘Hartekreet’ en wie weet wordt het zowel in het blad als op de site geplaatst.

Ook interessant