Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Ik heb gevoelens voor mijn ex’

hartekreet29-jpg.jpg

Jacqueline (34): “Ik heb nu twee jaar een leuke, stabiele relatie met een heel lieve man. We wonen samen en hebben een goed leven. Onlangs liep ik echter, toen ik met een vriendin uit eten was, mijn ex-vriend weer tegen het lijf. Het is de jongen waar ik voor mijn huidige vriend drie jaar een relatie mee heb gehad. Ik had hem ruim een jaar niet meer gezien.

Die relatie verliep met ups en downs. We hebben allebei nogal pittige karakters, om het zo maar even te zeggen, en we botsten regelmatig. Wij konden heel erg ruzie maken, maar dit ook weer even passievol weer goedmaken. Saai was het nooit, maar heel gelukkig werden we er allebei uiteindelijk niet meer van. Dus besloten we dat het beter was dat we uit elkaar gingen.

Bij mijn huidige vriend vind ik de rust die ik nodig heb. Hij is lief en geduldig, qua karakter eigenlijk mijn tegenpool. Die trekken elkaar aan hè, wordt altijd gezegd. Dat is bij ons ook het geval. We respecteren elkaar heel erg en laten elkaar in onze waarde.

Helaas heeft mijn ex weer oude kriebels opgewekt. Die aantrekkingskracht tussen ons is er nog steeds. Onze relatie had namelijk ook heel veel goede kanten, maar genoeg basis voor een mooie toekomst was er niet. We hebben nu af en toe weer contact en zijn laatst zelfs even een kop koffie gaan drinken, om weer eens bij te kletsen. Ik merk nu dat ik daardoor weer iets voor hem voel. Maar wat dat dan precies is?

Een groot gedeelte van de dag zit ik met mijn hoofd bij mijn ex. Ik hou mijn telefoon constant in de gaten en als mijn huidige vriend me een berichtje heeft gestuurd in plaats van mijn ex, betrap ik mezelf er op dat ik een beetje teleurgesteld ben. Ik geniet van zijn aandacht.

Hoe kom ik erachter wat die gevoelens precies zijn? Moet ik er iets mee doen? Moet ik het mijn huidige vriend vertellen? Ik word van de ene naar de andere man geslingerd en dat is heel vervelend.”

Je kunt hieronder een reactie voor Jacqueline achterlaten. Moet jou ook iets van het hart? Mail je verhaal naar webmaster@margriet.nl met als onderwerp ‘Hartekreet’ en wie weet wordt het zowel in het blad als op de site geplaatst.

Ook interessant