Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Hij is teveel bezig met andere vrouwen’

vreemdgaan-jpg.jpg

Paula (31): “Mijn vriend en ik zijn drie jaar samen. Hij is net 27 geworden, er is een leeftijdsverschil van vier jaar en dat is eigenlijk nooit een probleem geweest. Ik werk fulltime en hij rond dit jaar zijn master Journalistiek af. We wonen samen en omdat hij niet veel werkt, gaat hij een aantal keer per week naar de kroeg. Daar ontmoet hij veel nieuwe mensen, onder wie veel vrouwen. Dat is niet zo erg, alleen na die ontmoeting hebben ze nog veel contact.

Wanneer ik doordeweeks thuiskom van mijn werk, heb ik niet altijd zin om nog wat te ondernemen. Ik ben dan moe, heb soms nog wat werk, of er komt een leuke film op televisie. Een echte huismus ben ik niet, maar op maandag tot en met vrijdagmiddag bestaat mijn leven uit werken en thuis ontspannen. Af en toe ga ik eruit om te sporten.

Mijn vriend studeert dit jaar af, waardoor hij geen colleges meer heeft en over veel vrije tijd beschikt. Hij gaat dan graag naar de kroeg met zijn vrienden en daar heb ik in principe geen problemen mee. Ik laat hem graag gewoon doen waar hij zin in heeft, dat geldt andersom ook.

Wanneer hij dan in de kroeg staat, ontmoet hij veel jonge meiden en hij knoopt graag een praatje met ze aan. Ze zeggen vaak dat een man in een relatie aantrekkelijk is voor single vrouwen. Ik dacht altijd dat het onzin was, maar het is wel degelijk waar. Hij geeft zelf ook aan dat hij sinds onze relatie meer aandacht krijgt van vrouwen. Hij geniet ervan en heeft mij ervan verzekerd dat hij de aandacht leuk vindt, maar nooit verder zal gaan dan praten. Ik wil hem heel graag geloven.

Toch lukt dit niet altijd. Als ik op zijn Facebook-profiel kijk, zie ik dat die vrouwen inmiddels ook deel uitmaken van zijn vriendengroep. Ook voert hij gesprekken via de chat en soms zie ik dat hij met bepaalde vrouwen smst. Laatst zelfs midden in de nacht. Dit maakt mij ontzettend jaloers en wantrouwig. Ik vind het vervelend en omdat ik er veel vragen over stel, wordt hij soms boos. Dan vindt hij mij een zeur. Maar waarom heeft hij zoveel aandacht nodig van anderen vrouwen? Ben ik niet goed genoeg?”

Je kunt hieronder een reactie voor Paula achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Lees hier meer hartekreten.

Ook interessant