Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ”Help, mijn man is verslaafd aan zijn mobiel”

hartekreethome.jpg

Olga (53): “Ooit gehoord van het spel Candy Crush? Nou ik wel! Sinds mijn man het ook heeft ontdekt, doet hij niet anders meer dan ’s avonds dit spel te spelen op zijn mobiel. Ik irriteer me hier mateloos aan. Voorheen maakten we na het avondeten vaak nog een wandeling samen, maar dat is er sinds een aantal weken ook niet meer bij.

Misschien stel ik me aan en is het een fase, maar het feit dat hij echt niet meer zonder mobiel kan, vind ik erg verontrustend. Ik vind het gezellig om ‘s avonds lekker samen voor de televisie te zitten, even niet mobiel bereikbaar te zijn. Hij kan dit niet. Altijd ligt zijn mobiel binnen handbereik. Of hij moet dan zondig het nieuws checken of speelt dus dat verslavende spel.

Regelmatig zegt hij dat hij zijn mobiel echt even aan de kant legt. Hij doet dit dan ook, maar zodra we dan in bed stappen, zie ik dat ding alweer op het nachtkastje liggen. Terwijl ik in bed vaak nog een paar bladzijden van een boek lees, ligt meneer met z’n mobiel naast me. Zo passieloos… Ik merk nu al dat het zelfs invloed heeft op ons seksleven. Ik heb totaal geen zin meer in seks als ik mijn man met z’n mobiel in bed zie liggen.

Wat moet ik hiermee aan? Zijn er mensen die dit ook herkennen? Ik heb zelfs een paar keren op het punt gestaan om zijn mobiel het raam uit te gooien. Zo gek word ik ervan. Ik vrees zelfs dat mijn man zijn mobiel boven seks verkiest, mocht hij de keuze hebben uit een week geen seks of een week geen mobiel. Help!

Ook interessant