Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ”Eén van tweeën liegt”

als-2.png

als-2Maaike (32):  “Sinds drie jaar heb ik een relatie met mijn huidige vriend. We hebben het echt super samen, maar toch is er iets wat steeds door mijn hoofd blijft spoken.

 

Voordat mijn vriend iets met mij kreeg, had hij een tijdje een relatie met een ander. Het is destijds uitgegaan omdat zij toch wat te jong voor hem was. Een paar weken geleden had hij bij vrienden in zijn geboorteplaats een feestje waar ook zijn ex ter sprake kwam. Mijn vriend werd die avond zo dronken dat hij niet meer thuis kon komen en bij zijn ouders is blijven slapen.

 

De maandag na het feest mailde zijn ex hem met de vraag waarom hij haar die nacht van het feest had gebeld en zei dat hij van haar hield en spijt had dat hij het ooit heeft uitgemaakt. Mijn vriend heeft me eerlijk over deze mail vertelt, maar ik heb hem wel gevraagd of hij kon zweren dat hij haar echt niet heeft gebeld. Hierop antwoordde hij ‘nee’ en ook zijn moeder beweerd dat hij het niet heeft gedaan. Volgens haar was hij té dronken om iemand te kunnen bellen. Bovendien zegt hij weer op zijn beurt dat hij haar nummer niet eens heeft.

 

Ok, ik ben best wel jaloers aangelegd, maar ontdekte na het hele gebeuren dat mijn vriend wel zijn telefoonlijst heeft gewist. Wat moet ik geloven? Het blijft zo knagen. Bovendien ben ik door dit voorval bang dat mijn vriend stiekem vaker met zijn ex belt en dat er hierdoor weer iets gaat opbloeien tussen die twee. Wat moet ik doen? Vooral als ik weet dat hij alles toch gaat ontkennen?”

Ook interessant