Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Gasthoofdredacteur prinses Margriet in haar voorwoord: ‘Veel bewondering heb ik voor de redactie’

gasthoofdredacteur-prinses-margriet.jpg

Deze week is Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden gasthoofdredacteur van Margriet. En dat levert een prachtige editie op, met onder andere een exclusief kijkje in haar fotoalbums, een openhartig interview met de prinses en een portretserie met stoere vrouwen. “Het was enorm leuk om te doen”, vertelt de prinses in haar voorwoord.

Ook vertelt Hare Koninklijke Hoogheid wat je kunt verwachten in deze Margriet.

Voorwoord gasthoofdredacteur prinses Margriet

“Wat mooi om deze week uw gasthoofdredacteur te mogen zijn! Toen er vorig jaar plannen waren om voor SOS Kinderdorpen – waar ik beschermvrouwe van ben – naar Afrika te gaan, kwam Margriet met het plan om een verslag van die reis op te nemen. De reis ging niet door vanwege corona en daarmee werd ook het gasthoofdredacteurschap uitgesteld. Gelukkig konden we dit jaar wel naar Oostenrijk voor SOS Kinderdorpen. En zo kwam het er toch nog van.

In dit nummer van Margriet leest u wat mij bezighoudt. Wat mij aan het hart gaat, waar ik plezier aan beleef, wie ik bewonder, maar ook waar ik me zorgen over maak. Niemand kan dat laatste beter verwoorden dan professor Maarten van Aalst en helaas zijn die zorgen actueler dan ooit!

Veel bewondering heb ik voor de redactie van Margriet. Wat een voorbereidingen, wat een details om uit te werken. De samenstelling van één nummer vond ik al een pittige opgave, maar ik heb het met heel veel plezier gedaan. Urenlang grasduinen in oude fotoalbums, mijn favoriete dingen bedenken, vertellen over mijn werk – het was enorm leuk om te doen. Ik hoop dat u net zoveel plezier zult beleven aan het lezen van dit nummer.”

Bestel deze Margriet online:

Het nummer van Margriet met prinses Margriet als gasthoofdredacteur, is nu verkrijgbaar. Haal ‘m snel in de winkel of bestel deze editie online via de onderstaande button.

Ook interessant