Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Frank Lammers: ‘Ik loop stiekem het liefst op van die gezondheidsklompen’

frank-lammers-dochter-isa.jpg

Acteur en regisseur Frank Lammers (47) is niet alleen vanaf 3 mei te zien in de eerste Nederlandse Netflix Original ‘Undercover’, maar regisseert ook het muziektheaterspektakel ‘Jumping Jack’, over Jack Middelburg, op het terrein waar de spraakmakende coureur in 1980 de TT won. 

Maar wat zijn nu eigenlijk de persoonlijke favorieten van Frank?

#vindikleuk 1. Knutselwerkje

“Onze veertienjarige dochter is heel creatief en lief. Altijd als wij weg zijn maakt ze iets dat wij bij thuiskomst krijgen. Een kaart, een tekening, een knutselwerkje, en elke keer toch weer verrassend en mooi. Je zou er bijna voor weggaan om telkens weer zo’n cadeautje te krijgen.”

#vindikleuk 2. Gezondheidsklompen

“Ik loop stiekem nergens liever op dan op van die gezondheidsklompen. Ik mag ze van mijn vrouw en kinderen eigenlijk niet meer aan. Ze zijn te lelijk. Maar ik kreeg van mijn vrouw een tijdje geleden toch weer een nieuw paar. Die staan nu in Frankrijk, daar mag het nog.”

#vindikleuk 3. Michelinster

“The Fat Duck, het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant van de Australische Heston Blumenthal in het Verenigd Koninkrijk, is absoluut mijn favoriete restaurant. Ik heb er twee keer gegeten. Ik kreeg een menu gebaseerd op Alice in Wonderland, dat ook in dat thema werd geserveerd. Je weet echt niet wat je meemaakt!”

Cover Margriet 21Erachter komen wat de andere drie favorieten van Frank Lammers zijn? Binnenkort meer in Margriet 21, op 16 mei in de winkel!

Margriet digitaal lezen?

LEES VIA MAGAZINE.NL >

LEES VIA BLENDLE >

 

Tekst: Deirdre Enthoven
Beeld: ANP

Ook interessant