Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Dít zijn de favorieten van Guus Meeuwis

699.jpg

Wat is Guus Meeuwis zijn favoriete restaurant? En welke auto vindt hij het allermooist?

Tijdens een interview met Guus vroegen we hem naar zijn favorieten!

Favoriete plaat ooit: The river van Bruce Springsteen

“De live-versie mijn all-time favoriet. De tekst, de melodie en vooral de mondharmonica pakken me elke keer als ik het hoor.”

Favoriete restaurant:

“Treeswijkhoeve. Dit is het restaurant van mijn vriend en tweesterrenchef Dick Middelweerd. Met hem heb al verschillende mooie dingen mogen doen: een pop-uprestaurant en twee kookboeken en dat is elke keer een feest. Een avond in zijn restaurant is de ultieme belevenis. Hoe hij de mensen van het begin tot het eind op een ontspannen manier weet te verrassen met gulle gastvrijheid en bovenaards lekkere culinaire hoogstandjes is voor mij als liefhebber de ideale avond uit!”

Favoriete auto:

“Een porsche. Als kind was ik al betoverd door het ontwerp en de geschiedenis van deze auto. Een jongensdroom. En als jongen blijf je altijd een beetje in de buurt van zo’n auto.”

Favoriete stad:

“Tilburg. De stad waar ik woon, de stad waar mijn kinderen zijn geboren, de stad waar ik mijn vrienden heb, de stad waar ik me thuis voel en de stad waar ik gelukkig ben met mijn lief. De schoonheid zit van binnen en daarom heb ik de stad ook bezongen op mijn laatste plaat.”

Beeld | iStock

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Dit artikel verscheen eerder in Margriet 2018-47. Je kunt deze editie nabestellen via magazine.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant