Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

De favorieten van Claudia de Breij

claudia.png

Cabaretière Claudia de Breij (40) kijkt nu al uit naar 31 december 2016, want dan mag ze de oudejaarsconference doen. Een droom die uitkomt. Dit jaar staat dan ook in het teken van De Conference. “Normaal gooi ik alles op Twitter, maar nu bewaar ik mijn grappen tot het einde van het jaar.” In Margriet 08 haar verhaal. Op Margriet.nl lees je alvast haar favorieten.

BOEK

“Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit van Dave Eggers. Omdat dit boek zijn megalomane titel waarmaakt! Gelachen en gehuild.Briljant.”

GUILTY PLEASURE

“Ik hou van Neil Diamond, al sinds ik een kleuter ben. Zijn oude platen zet ik nog steeds graag op als ik lekker alleen wil zijn.”

MUZIEKINSTRUMENT

“Basgitaar. Ik kan het maar een klein beetje, maar bassen en zingen tegelijk is al heel snel gaaf.”

SPROOKJE

“Het sprookje van de rijke bramenplukker van Godfried Bomans. Het is droevig en mooi, over dankbaar zijn met wat je hebt, en dat kunnen zien.”

TOETJE

“Jessica’s lievelings van vroeger, dat nu onze kinderen fantastisch vinden: banaan met slagroom en chocoladehagel.”

Fotografie: Feriet Tunc

M08 CoverV2.indd‘Ik ben veel meer vanuit mijn hart gaan handelen. Wat vind ik leuk? Wat past bij mij?’ Het hele interview met Claudia de Breij lees je in Margriet 08. Vrijdag in de winkel en online verkrijgbaar.

Ook interessant