null Beeld

Dunya (31): ‘Door voor mezelf te kiezen en dingen te doen waar ik plezier aan beleef, ben ik zelfverzekerder geworden’

-In samenwerking met Activia-

Dunya Wisseloo (31) had een drukke leidinggevende functie in het bankwezen en besloot te kiezen voor wat zij zelf belangrijk vindt in het leven. Ze startte een hondenuitlaatservice en richtte twee webshops op en is trots op wat ze bereikt heeft.

Meer innerlijke rust en InSync leven

null Beeld

“Als negentienjarige begon ik bij een bank en in tien jaar tijd klom ik op tot manager van het klantencontactcentrum. Ik had veel plezier in mijn werk, maar stelde mijzelf nooit de vraag ‘doe ik wel echt wat ik wil?’ Toen ik na een reorganisatie opeens thuis kwam te zitten, ging ik plotseling wel nadenken over wat ik nu écht belangrijk vind in mijn leven. Ik wilde werk waarbij ik flexibeler was zodat ik mij sneller kon aanpassen aan de situatie.”

Zelfstandig ondernemer

“Ik ben altijd gek op honden geweest. Ik ging aan de slag als hondentrainer en richtte een hondenuitlaatservice op, dat het bedrijf meteen goed liep gaf mij veel kracht. In het begin heb je toch je twijfels, of je wel zelfstandig ondernemer kan zijn en of er wel genoeg vraag naar is. Daarnaast volgde ik een opleiding tot coach, waarbij ik honden inzet om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Het werken in de buitenlucht met honden, het helpen van mensen én het kunnen indelen van mijn eigen tijd, bracht me de innerlijke harmonie die ik zocht. Voor mezelf kiezen en dingen doen waar ik plezier aan beleef, heeft me zelfverzekerder gemaakt.”

'Sinds ik weet hoe ik met mijn innerlijke criticus om moet gaan, kan ik me focussen op mijn prioriteiten en leef ik InSync'

null Beeld

“Negen maanden geleden werd ik moeder van Liv, door haar geboorte keek ik opnieuw naar wat mijn prioriteiten waren. Zij werd mijn nieuwe prioriteit, daarom verkocht ik mijn hondenuitlaatservice en begon ik een webshop in zelfgemaakte baby bijtkettingen van siliconen kralen (livelybeads.nl). Sinds kort ben ik ook eigenaar van de webshop babyschoentjes.nl. Mijn leven als zelfstandig ondernemer is niet altijd makkelijk, maar het zorgt ervoor dat ik kan leven met meer focus op dat wat ik belangrijk vind in mijn leven. Als ik bij de bank was blijven werken had ik deze focus niet gekregen. Ik heb veel opgestoken over ondernemen met de hondenuitlaatservice, daardoor kan ik nu vertrouwen op mijn innerlijke kracht. Sinds ik heb leren samenwerken met mijn innerlijke criticus – in plaats van het te zien als mijn vijand - heb ik geleerd hoe ik honderd procent InSync kan leven.”

Wat is dat eigenlijk ‘Live InSync’?

Als je InSync leeft, ben je één met jezelf. Dat maakt je zelfverzekerder, creatiever en vastberaden om ergens voor te gaan. Het geeft je het gevoel dat je de hele wereld aan kunt. Een InSync leven kan een positief effect hebben op andere aspecten van je bestaan, van werk tot relaties en gezin. Wie in balans is met zichzelf kan zich volledig geven en ergens helemaal voor gaan. InSync leven start met beter luisteren naar je innerlijke criticus, dat stemmetje in je achterhoofd. Maar liefst zes van de tien vrouwen worden door de innerlijke stem beïnvloed, meestal positief. Maar soms draaft dat stemmetje door en maakt het je aan het twijfelen. Wanneer je de innerlijke criticus niet ziet als een vijand, maar juist als je grootste kracht, kan hij je uitdagen om het beste uit jezelf te halen en het leven te omarmen.

Kijk op Activia.nl voor meer tips om InSync te leven. De missie van Activia is om vrouwen te inspireren en te stimuleren naar hun beste ik.

null Beeld
Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden