Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Detox: dag 6 / donderdag / 70,8 kilo

gezonde-tussendoortjes.png

Juliëtte weegt al jaren tussen de 69 en 72 kilo en wil wat afvallen. In het immense aanbod van dieetmethodes, -goeroes en -boeken valt de keuze op het detoxprogramma van RESET, onder leiding van Petra de Vreede. Juliëtte houdt haar successen en frustraties bij in een dagboek.

Dag 6 / donderdag / 70,8 kilo

De snelheid waarmee mijn nauwkeurige weegschaal naar beneden schiet, is heerlijk, maar ik loop over van wantrouwen. Die wegvliegende ponden ontstaan natuurlijk vooral door vochtverlies omdat ik wel degelijk minder zout gebruik (zeker nu ik die flinterdunne crackers met zoutkorrels en rozemarijn, belegd met oude kaas laat staan) en bovendien is mijn maag momenteel aanmerkelijk minder gevuld dan anders; we moeten optimistisch zijn, maar bovenal realistisch blijven.

Vandaag werk ik weer bij Margriet en het is duidelijk dat ik afgelopen maandag met mijn wattenhoofd wel wat zaken verkeerd heb opgeslagen, waardoor ze niet bewaard zijn gebleven. Verder is de schade beperkt gebleven. Mijn gezonde bestaan smaakt intussen prima, ik omring me vandaag met fruit, cherrytomaatjes, stukken wortel en komkommer en tussen de middag maak ik in de kantine dezelfde salade als maandag, maar dan zonder het eitje. De soepen voldoen helaas niet aan mijn eisenpakket (zie afgelopen dagen en verder geen zuivel, eieren, brood, pasta en rijst meer), maar tot mijn verrassing kom ik de middag ook goed door zonder.

Hulde, hulde, niets dan hulde!

Lees verder: Detox Dag 7

Margriet Slank special 2016 ligt vanaf nu in winkel voor  €4,99!

Of bestel de Margriet Slank Special online!

 

Ook interessant