Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

De favorieten van Barry Atsma

barry-atsma-favorieten.jpg

In de boekverfilming Knielen op een bed violen van Jan Siebelink kruipt acteur Barry Atsma in de huid van Jans vader Hans. In Margriet 10 lees je een dubbelinterview met de twee. Op Margriet.nl lees je ook Barry’s favoriete dingen, momenten en herinneringen.

Jeugdanekdote

“Toen ik een jaar of zeven was, woonden we Griekenland naast een orthodox kerkje. Mijn Amerikaanse vriendje Freddy en ik klommen geregeld over het dichte hek heen om stiekem de gigantische klokken te luiden. Het ultieme belletje lellen.”

Vak op school

“Gym. Geef me een bal en een gymzaal en ik ben gelukkig. Maakt niet uit welke sport.”

Moment van de dag

“Avondeten met mijn dochters. Alle belevenissen van de dag aanhoren is een klein geluk.”

Spelletje

“Wolven. Een nagelbijtend spannend spel waarin je elkaar van een heel andere kant leert kennen.”

Boek

Margje van Jan! Een prachtige aanvulling op Knielen op een bed violen.”

Stad

“Marrakech. Zo ongelooflijk bruisend en kleurrijk en gastvrij. Met een korte trip naar het Atlasgebergte het ideale uitstapje voor een lang weekend.”

Reisbestemming

“Rarotonga/Cook islands. Ik had het geluk om vorig jaar drie maanden op dit prachtige tropische eiland midden in de Stille Oceaan te verblijven voor  opnames van de Britse tv-serie Tatau. Overweldigende ervaring.”

Vervoermiddel

“Op de fiets de elementen trotseren geeft altijd een lekkere genoegdoening. Smaakt de warme kop koffie daarna extra lekker.”

(tekst: Saskia Smith. fotografie: Marloes Bosch. styling: Esther Loonstijn)

M10 Cover_72dpi‘Ik herken dat, die onmacht die je kunt voelen als dingen niet gaan zoals je wilt.’ Het hele interview met Barry en Jan lees je in Margriet 1o. Nu in de winkel en (ook daarna nog) online verkrijgbaar.

Ook interessant