Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? Als je weer wilt daten op je zeventigste

wat-zou-jij-doen-als-je-weer-wilt-daten-op-je-zeventigste.jpg

De man van Marina (70) is anderhalf jaar geleden overleden. Na een prachtig huwelijk beseft ze maar al te goed hoe fijn het is om je leven met iemand te kunnen delen; dat zou ze dus graag ook de komende jaren weer mogen doen. Maar daten op je zeventigste, hoe pak je dat eigenlijk aan?

Marina wil graag weten hoe ze met leeftijdsgenoten in contact komt, want dat gaat niet meer zoals vroeger, merkt ze.

Daten op je zeventigste

Marina (70): “Anderhalf jaar geleden is mijn man overleden. We hadden echt een heel fijn huwelijk samen en dat maakt nu dat ik hem erg mis, maar ook dat ik niet graag lang alleen blijf. Dankzij mijn man weet ik hoe heerlijk het is om je leven te delen en dat zou ik het allerliefst weer doen. Alleen: hoe ontmoet je op mijn leeftijd nieuwe mensen? Misschien toch ook via zo’n een datingsite of door een nieuwe hobby op te pakken, zoals golfen of tennissen. Ik ben er nog niet uit.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Marina advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant