null Beeld Getty Images/Westend61
Beeld Getty Images/Westend61

Ben jij een Weegschaal? Dan herken jij je vast in deze goede eigenschappen

Het seizoen van de Weegschaal is met ingang van 23 september aangebroken. Tot 22 oktober staat het leven daarmee in het teken van het sterrenbeeld dat bekendstaat om zijn evenwichtige persoonlijkheid. Ben je Weegschaal? Dan is de kans groot dat jij je wel in deze goede eigenschappen herkent.

Weegschaal is een luchtteken. Daarmee hoort dit sterrenbeeld in hetzelfde rijtje thuis als Waterman en Tweelingen. Ze zijn zoals de lucht en de wind zelf: licht en wendbaar. Ze zijn actief, beweeglijk en snel van begrip. Maar ook deze eigenschappen passen bij dit teken.

Een open boek

Weegschalen zijn ontzettend eerlijk en een open boek. Zit hen iets dwars, of vinden ze iets juist erg leuk? Dan zullen we daar geen doekjes om winden, en direct zeggen waar het op staat. De Weegschaal is ook altijd bezig met het achterhalen van de waarheid. Liegen heeft tegen dit sterrenbeeld dan ook écht geen zin.

Harmonieus karakter

De Weegschaal is erg gevoelig voor sfeer. Hangt er een vervelende sfeer, is er ruzie of worden er dingen niet uitgesproken? Dan voelt dit sterrenbeeld dat haarfijn aan. Zielsgelukkig zijn ze dan ook wanneer de sfeer op en top is en er geen vuiltje aan de lucht is. Omdat dit sterrenbeeld zo gevoelig is, is dit luchtteken ook erg goed in een luisterend oor bieden en advies geven.

Lees ook:

De volle maan van 22 augustus staat in Waterman: dit betekent het voor jou

Dol op de liefde

Daten vindt de Weegschaal ontzettend leuk! Dit sterrenbeeld is van nature charmant, flirterig en ondernemend, waardoor iedere date of afspraak met een Waterman gegarandeerd leuk is. Ook is dit sterrenbeeld echt relatiemateriaal, want het luchtteken houdt van de liefde en is graag in fijn gezelschap. Een liefdesrelatie met een Weegschaal moet dan ook erg fijn zijn en wordt niet snel saai. De beste match met dit luchtteken zijn Leeuw. Tweelingen, Weegschaal, Ram, Boogschutter en Maagd.

null Beeld
Anne-Flore MullerGetty Images/Westend61

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden