Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Zo leuk: dit geweldige duo komt weer naar Margriet Winter Fair!

nickensimon.jpg

Goed nieuws: Nick & Simon komen weer naar Margriet Winter Fair. Op donderdag 23 november kun je niet alleen genieten van hun grote hits, maar spelen ze ook een aantal nieuwe nummers. Dat klinkt als dé manier om in de stemming te komen voor de feestdagen.
Bestel nu je kaartjes!

De titel van het nieuwe album en de gelijknamige theatertour van Nick & Simon is Aangenaam. En dat is niet voor niks, want ze laten ons graag kennismaken met de verhalen achter hun nieuwe nummers. Hoe zijn ze erop gekomen? Wat heeft hen geïnspireerd? Waarom zingen ze juist deze tekst? Zo leren we de mannen nóg een beetje beter kennen. In ons theater brengen ze uiteraard hun nieuwe nummers, maar ook een paar grote hits. Dat wordt keihard meezingen!
nickensimon.nl

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook deze video

Zó rek je je schoenen op zonder ze in te lopen.

Zelf op pad met nieuwe vriendinnen?

Heb je zin om leuke dingen te doen met vriendinnen? Nieuwe vriendinnen maak je online via Margrietvriendinnen.nl. Dé plek waar je gemakkelijk nieuwe vriendinnen vindt, die ook nog in de buurt wonen. Door je in te schrijven bij gezellige groepen of zelf activiteiten te organiseren, ontmoet je de leukste vrouwen. Ga bijvoorbeeld samen highteaën, volg een workshop taarten bakken of begin een gezellige wandelclub.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant