Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Verstuur een gratis kerstkaart en de rest met korting! (verlopen)

kerstkaarten-margriet.jpg

Een kaartje in de bus, dat geeft het echte kerstgevoel! Wil jij iemand verrassen met een origineel kerstkaartje? Nieuwe klanten van Kaartje2go versturen hun eerste kaart gratis! Al klant? Margriet en Kaartje2go trakteren ook nog eens op 10% korting op alle kerstkaarten. Ga voor de speciale Margriet kerstkaarten met een mooie quote of één van de vele andere opties. Kies en verstuur eenvoudig jouw kerstkaarten mét korting. Fijne kerst!

Hoe werkt het?

1. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van Margriet en ontvang de kortingscode in een e-mail. Let op: je dient het vakje van de nieuwsbrief en kortingscode aan te vinken om de e-mail te ontvangen. Ben je al lid? Geen probleem, vul onderstaand gewoon in. Je zult niet dubbel worden ingeschreven.

2. Ga naar Kaartje2go.nl, meld je aan en kies jouw favoriete (Margriet) kerstkaarten.

4. Vul de door Margriet per e-mail verstrekte kortingscode in bij het winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. De actie loopt tot en met 23 december 2016.

Kaartje2go

Je kunt bij Kaartje2go heel eenvoudig en snel zelf kaarten maken. Je kunt alles zelf helemaal ontwerpen zoals jij het wilt. Ook kun je kant-en-klare kaarten kiezen uit de galerij, waar je keuze hebt uit meer dan 40.000 verschillende kaarten uit prachtige collecties.

Leuk kerstcadeau: geef een Margriet abonnement

Wie wil jij verrassen deze kerst? Geef een abonnement op Margriet cadeau! Nu extra voordelig: 12 nummers voor € 30. Ga naar www.margriet.nl/superactie voor de kerstaanbieding.

Ook interessant