Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

De eerste dag van jouw vakantie begint hier!

vakantiebeurs.jpg

– In samenwerking met de Vakantiebeurs –

Velen kijken er maanden naar uit, de vakantie! Misschien wel het leukste onderdeel van de vakantie is de voorpret. Het uitzoeken en plannen van de mooiste reis. Waar gaan we heen en wat gaan we doen? Welke avontuurlijke plannen kunnen we al maken?

Om helemaal in de stemming te komen is een bezoekje aan de vakantiebeurs eigenlijk onmisbaar. Hier kan je je laten inspireren en informeren. Laat je meevoeren van werelddeel naar werelddeel. Ga neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, zeil langs de mooiste baaitjes ter wereld of kom marshmallows roosteren op de Camping by Night.

De échte vakantiebelevingduiken vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is meer dan alleen stands bezoeken. De beurs bruist van de activiteiten zoals rotsklimmen en Stand Up Paddling. Ook dit jaar staat er weer een duiktank voor je klaar! Neem je buddy mee en ervaar onder deskundige begeleiding hoe het is om gewichtsloos over de zeebodem te zweven met een echte duiktank op je rug.

En de échte foodies laten zich culinair verleiden in het kooktheater of slaan hun slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

De eerste dag van jouw vakantie begint hier!

Win een droomreis naar het land van de Maori’s!

Bestel je kaartje online en maak kans op een spectaculaire 3-weekse rondreis naar Nieuw-Zeeland voor 2 personen! Inclusief verblijf en 5 heel bijzondere activiteiten: zo ontmoet je de Maori’s, maak je een helikoptervlucht over de ruige gletsjers van het Mount Aspiring National Park en spot je dolfijnen, albatrossen en de beroemde kiwi.

Praktische informatie:
Data:                                  13 t/m 17 januari 2016, Jaarbeurs I Utrecht.
Openingstijden:              Dagelijks van 10:00 tot 18:00 en vrijdag tot 20:00 uur.
Kaartverkoop:                 Kaarten aan de kassa kosten €15,50, maar tegen gereduceerd tarief online te koop.
Meer info:                         Vakantiebeurs.nl

Ook interessant