Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 38: solo magnetron van Inventum

abonneecadeau-margriet-38-solo-magnetron-van-inventum.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een solo magnetron MN207S van Inventum t.w.v. € 89,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Ineke uit Heemstede
  • A. uit Oosterwolde
  • R. uit Ouwerkerk
  • Hennie uit Harderwijk
  • Betsie uit Hank

Solo magnetron

De Inventum vrijstaande solo magnetron MN207S heeft een netto inhoud van 20 liter. Je hebt keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik de magnetron voor opwarmen, koken en ontdooien. Er zijn acht voorgeprogrammeerde kookprogramma’s, bijvoorbeeld voor de bereiding van vlees, vis of pasta. Door de digitale timerfunctie en de binnenverlichting weet je precies wanneer het gerecht klaar is.

Inventum

Elke dag heeft zijn bijzondere momenten: om samen te genieten of juist heerlijk even weg te dromen. Dat zijn de momenten die je dag compleet maken. Dat zijn de momenten waarop Inventum voor je klaarstaat: met gemak, plezier en comfort.

Wil je meer informatie over Inventum? Neem dan een kijkje op inventum.eu.

De winnaars van het abonneecadeau krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons winnen? Stem dan snel hier.

Ook interessant