Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 33: reistassenset van voordeligproduct.nl

abonneecadeau-margriet-33-reistassenset-van-voordeligproduct-nl.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Deze week is dat een Nörlander Twin Tone reistassenset van voordeligproduct.nl t.w.v. € 67,95.

De vijf winnaars van de reistassenset:

  • Ilse uit Hoorn
  • Rosemarie uit ‘s-Gravenhage
  • A. uit Dordrecht
  • Jeanne uit Sint Anthonis
  • Ina uit Menaam

Twin Tone weekendtas

Deze prachtige weekendtas is ideaal om mee te nemen op reis. De tas heeft een royaal hoofdcompartiment en een verstelbare en afneembare schouderband. Aan de binnenzijde is een extra vakje gemaakt, zodat je kleine spullen gemakkelijk kunt opbergen. De tas is extra stevig door een bodemplaat; zo biedt de weekendtas extra stevigheid.

Twin Tone trolley

Deze mooie reistrolley is voorzien van verschillende compartimenten; zo kun je al je spullen een fijn plekje geven. De trolley heeft twee voorvakken waarin je spullen kunt stoppen die je snel bij de hand wilt hebben. Verder is de trolley IATA goedgekeurd en neem je de trolley op alle vluchten makkelijk mee als handbagage.

Twin Tone toiletttas

Deze toilettas heeft een ruim hoofdcompartiment. Hiernaast zitten er aan de binnenkant twee handige kleine vakjes. Zo kun je genoeg spullen in de toilettas meenemen.

Wil je alle producten eens bekijken? Neem dan een kijkje op voordeligproduct.nl.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Beeld | Getty Images, voordeligproduct.nl

Ook interessant