Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Probeer de Consumentenbond 60 dagen gratis uit

consumentengids.png

                                               – in samenwerking met Consumentenbond –

Als je een nieuw product koopt, bijvoorbeeld een smartphone, wasmachine of een televisie, dan wil je natuurlijk geen miskoop doen. Maar wil je de beste koop voor een goede prijs. De Consumentenbond kan je bij deze zoektocht helpen, omdat ze jaarlijks honderden producten test, zoals tablet, matrassen en elektrische fiets. 

De resultaten en oordelen worden vervolgens gepubliceerd in de Consumentengids en op de website. Wil je toegang tot de testresultaten? Meld je dan aan om 60 dagen gratis kennis te maken met de Consumentenbond. Je profiteert direct van talloze voordelen, waaronder onbeperkt online toegang tot alle testinformatie. Daarnaast ontvang je ook de Consumentengids thuis én kun je gebruik maken van de consumentenadvieslijn bij problemen met een product of een bedrijf.  

Maak kans op het boek Blijf gezond!
Als je ingaat op het kennismakingsaanbod van de Consumentenbond maak je ook kans op het boek Blijf gezond! Dit boek vertelt wat er op oudere leefftijd in ons lichaam verandert en geeft allerlei adviezen en tips om het risico op ‘ouderdomsziektes’ te verkleinen. Ook vind je in het boek tips over voldoende beweging en goede voeding.

Kennismaken met de Consumentenbond en profiteren van talloze voordelen? De eerste 60 dagen zijn gratis. Als je binnen deze periode opzegt, wordt er niets van je rekening afgeschreven. Wil je langer van alle voordelen gebruikmaken, dan betaal je slechts € 7 per maand (maandelijks opzegbaar).

Ook interessant