Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 11: Raclette Pure 8 van Princess

abonneecadeau-11-raclette-van-princess.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau om weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Princess Raclette Pure 8 t.w.v. € 65,95.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Ruby uit Amsterdam
  • T. uit De Lier
  • A. uit De Bilt
  • Inge uit Breda
  • Nelly uit Geerdijk

Princess 162910 Raclette Pure 8

De luxe, met bamboe afgewerkte Princess 162910 Raclette Pure 8 is een echte eyecatcher op elke tafel. Extra handig is het unieke parking deck waarop je hete pannetjes letterlijk even kan parkeren zodat ze geen vlekken of schroeiplekken op je mooi gedekte tafel maken. De twee draaibare grillplaten hebben een vlakke en geribbelde zijde, dus je kan kiezen tussen grillen, gourmetten en racletten. Dit luxe gourmetstel is geschikt voor 8 personen. Het totale bakoppervlak is 41.8 x 23 cm. Bij het gourmetstel ontvang je verder ook 8 raclette pannetjes en 8 houten spatels zodat je alles veilig kunt omdraaien. Dankzij het vermogen van 1200 Watt is de plaat zeer snel opgewarmd.

Hoogwaardige draaibare grillplaten van gegoten aluminium

Nooit meer kiezen tussen grillen of gourmetten, je legt eenvoudigweg de twee vlakke of twee geribbelde zijdes van de grillplaten bovenop. Of wissel de platen af, zodat je tegelijkertijd kan grillen, bakken en gourmetten. De grillplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardig, dubbelzijdig, niet vervormbaar aluminium en voorzien van een sterke antiaanbaklaag. Hierdoor heb je geen olie of boter nodig en kan je op een gezonde manier toch genieten van een feestelijk etentje.

Luxe afgewerkt met bamboe

De Princess Raclette Pure 8 is één van de oogstrelende producten in de Pure-serie van Princess. Alle apparaten in de Pure-serie kenmerken zich door het gebruik van bamboe. Dit duurzame en slijtvaste materiaal is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt er ook voor dat de raclette makkelijk te verplaatsen is doordat de behuizing koel blijft. Daarnaast vervormt bamboe nauwelijks waardoor de Raclette Pure 8 zijn luxe uiterlijk behoudt.

Uniek Parking Deck voor pannetjes

Gebruikte, hete pannetjes worden vaak op tafel gezet met vetvlekken en schroeiplekken als gevolg. De Princess Raclette Pure 8 heeft daar een oplossing voor: een handig parking deck waar je gebruikte pannetjes op neer kan zetten zonder dat ze afkoelen of als je het pannetje even niet gebruikt.

Wil je meer weten over de Raclette Pure 8? margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant