Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Help andere vrouwen en vertel je verhaal.

tena1-gif.gif

Maar liefst 2/3 van alle vrouwen heeft af en toe te maken met urineverlies.

Natuurlijk willen al deze vrouwen gewoon blijven doen wat ze leuk vinden.

Misschien geldt dat ook voor jou ? Vertel dan je verhaal in margriet. Je doet daar heel veel andere vrouwen een plezier mee en verdient een jaarabonnement op Margriet (voor jezelf of iemand anders) en VIP kaartjes voor de Margriet Winter Fair.

Ben jij ook een sterke vrouw, sta je positief in het leven, heb je leuke hobbies en/of werk maar loop je soms wel eens tegen ongewenst urineverlies aan? Hoe ga jij hiermee om en hoe zorg je ervoor dat je alles kunt blijven doen wat je graag wilt? Deel nu je ervaringen en doorbreek het taboe!

Wist je trouwens dat dit vragen zijn die bij heel veel vrouwen leven? Ongewenst urineverlies is niet iets waar je snel over praat, maar toch heeft 1 op de 4 vrouwen van boven de 35 er last van.

Ben jij die vrouw die ondanks haar ongewenste urineverlies bijvoorbeeld fanatiek aan sport doet, als lerares voor de klas staat, of  lekker met haar kinderen allerlei  activiteiten onderneemt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil jij je ervaringen en vooral je oplossingen, trucs en tips met ons delen? En zo dit taboe doorbreken en bespreekbaar maken, zodat andere vrouwen uit hun isolement komen en weer volop kunnen genieten van hun leven?

 
Vertel ons hier je verhaal en wellicht word jij uitgenodigd om je ervaring te delen in Margriet. Zo help je vrouwen zoals jij om nóg meer te genieten van alle leuke dingen in het leven! Lees ook  de verhalen van de vrouwen die jou al voorgingen.

 

Ook interessant