Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Marjan van den Berg wint Valentijnprijs

marjanvandenberg.png

Onze columniste Marjan van den Berg heeft zaterdag met haar nieuwe roman Sanne – Het leven is leuk de allereerste Valentijnprijs gewonnen. Ze nam de prijs in ontvangst in de openbare bibliotheek Amsterdam.

De Valentijnprijs is een initiatief van het Valentijngenootschap, een groep schrijvers die zich samen sterk maakt voor het romantische boek. Het genootschap nomineerde naast Marjan ook de volgende auteurs:

Als de dag van toen – Sandra Berg
Geraakt – Angelique van Dongen
M/V – Olga van der Meer
De verloren zoon – Thea Zoeteman-Meulstee

Marjan deelt de Valentijnprijs met Thea Zoeteman-Meulstee, die met haar roman De verloren zoon hetzelfde aantal punten behaalde.

Over Sanne – Het leven is leuk

Sanne heeft een nieuwe liefde. Maar terwijl ze op haar trouwdag naar voren loopt, klaar om ja te zeggen, slaat de twijfel hard  toe. Thijs is acteur. Speelt hij nu ook toneel? Juffrouw Schaap, die altijd klaarstaat voor Sanne, heeft nu zelf steun nodig. Haar Rokus wordt zo ziek dat hij waarschijnlijk niet meer beter zal worden. Zoon Wichard krijgt een baan aangeboden in het buitenland. Maar of Jennifer en de kinderen daar blij mee zijn? En net als Sanne het toch weer aandurft met Thijs, grijpt het noodlot in. Toch laat Sanne zich niet uit het veld slaan. Daarvoor vindt ze het leven simpelweg te leuk.

Het boek Sanne – Het leven is leuk is onder andere te bestellen via The House of Books voor € 17,50.

Kijk voor meer informatie over de Valentijnprijs op valentijngenootschap.nl

Ook interessant