Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Margriet Winter Fair verhuist naar de Brabanthallen in Den Bosch

margriet-winter-fair-2017.jpg

Heb je het al gehoord? De feestdagen beginnen dit jaar in ’s-Hertogenbosch! Na 15 succesvolle edities in de Jaarbeurs Utrecht, zal vanaf dit jaar Margriet Winter Fair plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Een gezellig dagje uit.

Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november 2017 ben je in de Brabanthallen aan het juiste adres voor het grootste overdekte winterfeest van Nederland. Het belooft weer een gezellige dag uit; struinen langs de talloze winkeltjes, deelnemen aan één van de 15.000 workshops en genieten van het ruime entertainment programma en cultuuraanbod.

Op naar Den Bosch!

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Brabanthallen goed te bereiken en de locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch -met zijn prachtige kerken, leuke winkeltjes en gezellige horecagelegenheden- past perfect bij de vertrouwde sfeer van de Fair. En vergeet het bourgondische karakter en de Brabantse gastvrijheid gezelligheid niet.

Leontine van den Bos (hoofdredacteur Margriet): “Margriet Winter Fair gaat  verhuizen om er een nog groter feest van te kunnen maken, nog meer shops, nog meer feestprogramma, nog meer gezelligheid en kerstsfeer. Kortom: de plek om in de sfeer te komen voor de feestdagen.”

Kom je ook?

Het belooft wederom een sfeervol spektakel te worden, boordevol inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends, meer dan 50 verrassende muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, de mooiste cadeaus voor de feestdagen en lekker eten & drinken in de bekende, betoverende feestdagen omgeving. Tot dan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

[sm-iframe height=”400″ src=”http://service.sanoma.com/optiext/optiextension.dll?ID=Ji6JWvApoYwVuvK3w3_muqSZQRvYJ8EOPmn6c3dsdg3De%2Bw9IwAHxfj6sw9EsBB0DnRovKLpNXofSn”]

Bekijk de video van vorig jaar:

Ook interessant