Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Margriet ‘lievelings’ deze week: Marisse over modderslootje springen en Antalya

antalya.jpg

Door de dagelijkse drukte vergeten we weleens stil te staan bij de mooie momenten gedurende de week. Dít is waar Marisse van Margriet deze week blij van werd! Kijk je mee naar haar ‘Margriet lievelings’?

Margriet ‘lievelings’ deze week: van moddersloten tot zonnige vakantieherinneringen

Modderslootje springen

“Ik houd niet van modder,” zei ik ’s ochtends nog tegen m’n vriend. Waarop ik een antwoord kreeg waaruit bleek dat hij ondanks die opmerking nog steeds van me hield en dat ik niet mee hoefde te doen met de door hem georganiseerde mud run. Dus vertrok ik zorgeloos om het modderspektakel te aanschouwen. De vrouwelijke collega’s van mijn vriend waren iets minder vergevingsgezind: als zij deelnamen, kon ik dat ook. Dus eindigde ik samen met zo’n dertig anderen in een sloot vol drek, en dat een stuk of vijftien keer. Het was een enerverende ervaring waar ik nog flink wat dagen geurig van heb mogen nagenieten…

Op vakantie zonder vakantie

Met iedereen die om me heen op vakantie ging, werd ik een beetje ongeduldig. Mijn vakantie begint pas in oktober, maar ik verlang naar de zon. Wat dan helpt? Herinneringen ophalen aan de mooie dagen in het Turkse Antalya. Wat een fijne, warme en rustige stad. Met de zee op loopafstand kom je helemaal tot rust en door het heerlijke eten wil je er eigenlijk niet meer weg.

Antalya

Antalya

Antalya

Koffie en taart

Waar je mij voor kunt wakker maken? Koffie met taart. Als je dan ook nog met citroenmeringue-taart komt aanzetten, spring ik uit bed. Wat een feest! In het weekend bevind ik me dan ook graag in koffiebars. Mijn favoriet in woonplaats Rotterdam? Coppi, bij mij om de hoek.

Dansend de dag tegemoet

Een uitgaanstype ben ik nooit geweest, maar van dansen word ik wel heel blij. Daarom vind ik het Amsterdamse ochtendfeestje Daybreaker zo’n slimme vondst. Waarom zou je de dag niet feestend beginnen in plaats van eindigen? Om half zes begint Daybreaker met een uurtje yoga, om vervolgens tot half negen ’s ochtends los te barsten in een muziekfestijn. Een knallende start van je dag!

Margriet is benieuwd: wat waren jouw ‘lievelings’ deze week? Laat het ons weten!

Ook interessant