Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Margriet advent #4: Bordspel Wie is de Mol?

artikelbeeldenmargrietadvent9.jpg

Altijd al willen deelnemen aan Wie is de Mol? Op dag vier van de adventskalender kunt u kans maken op één van de vijf Wie is de Mol De code-opdracht bordspellen. Vul de gegevens in onderstaand formulier in en wie weet speelt u binnenkort dit spannende bordspel thuis!

Beleef nu het bekende TV avontuur thuis met dit bordspel, ontwikkeld en uitgegeven door Just Games. Maak gebruik van Augmented Reality, kraak samen met een team belangrijke codes en ontmasker degene die de boel saboteert in het uitdagende bordspel Wie is de Mol De code-opdracht.

Wie is de Mol De code-opdracht
In dit spel is het doel drie belangrijke codes te kraken tijdens verschillende missies. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel saboteert? Wie is te vertrouwen tijdens de missie en wie is de mol? Door middel van een speciale app is het spel ook speelbaar in Augmented Reality, waardoor het spel helemaal tot leven komt.

Vul onderstaand formulier in en maak kans op één van de vijf bordspellen.

Ook interessant