Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Margriet advent #1: Boek ‘De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo

margriet-advent-1.png

De eerste prijs is een internationale lezersfavoriet, over het leven en de geheimen van een Hollywoodlegende. Wil je kans maken op ‘De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo‘ geschreven door Taylor Jenkins Reid t.w.v. € 22,99? Vul dan je gegevens in onderstaand formulier in en maak kans op één van de de twintig boeken.

Hollywoodfilm-icoon Evelyn Hugo is negenenzeventig als ze besluit om na jaren van stilte eindelijk de waarheid te vertellen over haar glamoureuze, maar door schandalen geteisterde leven. Wanneer ze hiervoor de onbekende reporter Monique Grant benadert, is niemand zo verbaasd als Monique zelf. 

In het luxueuze New Yorkse appartement van Evelyn luistert Monique gefascineerd naar haar verhaal. Over het begin van haar carrière in de jaren vijftig wanneer ze naar Los Angeles trekt, tot aan haar onverwachte besluit om de spotlights de rug toe te keren in de jaren tachtig. Evelyn openbaart een leven van nietsontziende ambitie, onverwachte vriendschap, grote liefde en de prijs van roem.

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo is een betoverende reis, van de grandeur van het Hollywood van de jaren zestig tot aan de hedendaagse, harde realiteit, waarin twee vrouwen worstelen met de onontkoombare gevolgen van gebeurtenissen uit het verleden. Het is een verhaal over meedogenloze ambitie, onverwachte vriendschap en een grote, verboden liefde.

Ook interessant