Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Lezersaanbieding | Weekendje Middelburg vanaf € 169 (verlopen)

the-roosevelt.jpg

Na de zomer nog een weekendje weg in eigen land? Denk eens aan Middelburg waar je prinsheerlijk kunt slapen in Boutiquehotel The Roosevelt. Speciaal voor Margriet hebben ze een aanbieding samengesteld.

In het hart van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg opende dit voorjaar het prachtige Boutiquehotel The Roosevelt in het voormalige Polderhuis. Het monumentale gebouw ligt pal tegenover Middelburgs beroemde abdij met kerktoren De Lange Jan en het Zeeuws Museum en op een steenworp afstand van de gezellige terrasjes, restaurants en winkels. De historische achtergrond is dus zo veel mogelijk behouden in de 28 luxueuze kamers.

Margriet-lezersaanbieding

Speciaal voor Margriet-lezers stelde Boutiquehotel The Roosevelt een Margriet-aanbieding samen van twee overnachtingen met 2x ontbijt, een welkomstdrankje met bubbels, toegang tot het Zeeuws Museum en gratis parkeren.

Prijs, periode en boeken

Varierend van € 169 tot € 309, afhankelijk van aankomstdag en kamer.

Comfort room
Aankomstdag: zo t/m wo: single room € 169, double room € 209
Aankomstdag: do t/m za: single room € 189, double room € 229

Deluxe room
Aankomstdag: zo t/m wo: single room € 229, double room € 289
Aankomstdag: do t/m za: single room € 269, double room € 309

De aanbieding is geldig in september en oktober 2015 op basis van beschikbaarheid en een verblijf van twee nachten. Boeken kan via margriet@hoteltheroosevelt.com.

Ook interessant