Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Lezersaanbieding | Overnachting Townhouse Hotel Maastricht voor € 45 p.p. (verlopen)

townhouse-maastricht.png

Let op: deze aanbieding is niet meer geldig! 

Weekendje naar Maastricht? Maak gebruik van deze speciale Margriet-aanbieding: een overnachting in het hippe Townhouse Hotel voor € 45 p.p. voor een tweepersoonskamer. Leuk: je krijgt een kop huisgemaakte soep bij aankomst.

Ook niet gezegend met een pied-à-terre in de ‘sjoene’ stad Maastricht? Geen probleem! Townhouse Hotel Maastricht voelt als thuiskomen. Gelegen in de hippe wijk Wijck worden gasten glimlachend ontvangen met een kop huisgemaakte soep. De beste plek om die te nuttigen? De gezellige living, op een van de luxe banken of heerlijk voor de open haard. En na een dag slenteren door smalle straatjes, shoppen en smikkelen is het heerlijk dromen én ontwaken in de Hästens-bedden.

Speciale lezersaanbieding

Speciaal voor Margriet stelde Townhouse Designhotel Maastricht een arrangement samen van één overnachting o.b.v. een tweepersoonskamer voor € 45 p.p.*

Het arrangement is inclusief:
– kopje huisgemaakte soep bij aankomst
– overnachting in een mediumkamer, voorzien van een royaal bed van Hästens
– een heerlijk ontbijtbuffet met verse croissants, diverse lokale producten en bubbels
– bij het uitchecken een verse Limburgse vlaai voor thuis
– gratis wifi

Exclusief:
– toeristenbelasting € 4,75 p.p.p.n. toeristenbelasting en servicecharge

* Het arrangement is te boeken van 1 januari 2015 t/m 10 maart 2015 op basis van beschikbaarheid. Voor vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag van € 25 p.p. Reserveren via 043 – 321 11 11 o.v.v. ‘Margriet-arrangement’. 

Ook interessant