Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Lezersaanbieding | Slapen in een zestiende-eeuws kasteeltje (verlopen)

kasteeltje-limburg.png

In het najaar een weekendje weg? Huys Kaldenbroeck heeft in samenwerking met Margriet een speciale aanbieding samengesteld: twee overnachtingen voor € 149 op basis van twee personen, inclusief toeristenbelasting. 

Huys Kaldenbroeck is de perfecte plek om even op adem te komen. Het zestiende-eeuwse kasteeltje ligt midden in de Limburgse natuur en staat in het teken van geluk en gezondheid. Er is een tuin met groentes, kruiden, oude bomen en vlinders, een prieeltje om ongestoord te lezen of een fairtrade kop koffie te drinken. Biologische lekkernijen, ayurvedische massages, yoga en gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn specialiteiten van het huis.

Margriet-lezersaanbieding

Speciaal voor Margriet-lezers heeft Huys Kaldenbroeck een aanbieding samengesteld voor € 149 p.p. op basis van een tweepersoonskamer. Dit is inclusief:

– 2 overanchtingen inclusief ontbijt in een tweepersoons gastenkamer van Huys Kaldenbroeck
– welkomstdronkje: homemade smoothie van rode vruchten
– Indiase voetenmassage (ayurveda)
– fiets voor 2 dagen
– fietskaart en wandelroutes

Prijs, periode en boeken

De prijs is voor twee nachten, inclusief toeristenbelasting en op basis van beschikbaarheid. De aanbieding geldig tot 13 november 2015. Voor reserveringen/informatie mail naar info@kaldenbroeck.nl o.v.v. ‘Arrangement Margriet’.

Ook interessant