Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Lezersaanbieding | Slapen bij de boer (verlopen)

slapen-bij-de-bower.png

Liefhebbers van het buitenleven weten het al lang: bij heel veel boeren in Nederland kun je logeren in ruime, comfortabele tenten met lekkere bedden, eigen toilet, houtkachel en fijne veranda met onbedorven uitzicht. Maar ook in het buitenland staan Betere BoerenBed Boerderijen op de mooiste locaties! Daarom gaan we deze zomer eitjes rapen in Frankrijk, slootje springen in België en genieten van de heldere sterrenhemel in Duitsland.

Speciaal voor Margriet
Boek een week vakantie bij de boer in Duitsland, België en Frankrijk en ontvang € 70 korting. De aanbieding is het hele jaar geldig, met uitzondering van de zomervakantie. Reserveren kan via www.boerenbed.nl met gebruikmaking van de kortingscode: margriet15.

Niet missen!

  • Het BoerenBed is alleen gevestigd bij werkende agrarische bedrijven. Daardoor kun je tijdens je verblijf een kijkje nemen in de wereld van de boer. Leuk voor de kinderen: kennismaken met alle dieren op de boerderij!
  • In de Boerderijwinkel vind je alle ingrediënten om een heerlijke maaltijd te bereiden op de houtkachel, zoals groente uit eigen moestuin. Wat je meeneemt schrijf je op en reken je af bij vertrek.
  • De Betere Boerenbed Boerderijen staan op de mooiste locaties, en de omgeving verken je tijdens een ontspannen wandeling of fietstocht. Iedere Boerderij heeft eigen routes, de boer en boerin kunnen je hier alles over vertellen!

Ook interessant