Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Lezersaanbieding | Overnachting in Hotel St. Martenslane Maastricht (verlopen)

lezersaanbieding-st-martenslane.jpg

Zin om een weekendje naar Maastricht te gaan? Margriet heeft samen met Hotel St. Martenslane een leuke aanbieding samengesteld: een overnachting voor € 79 per kamer per nacht. 

St. Martenslane is verbouwd en noemt zich nu een craft house. Het frisse hotel heeft een ambachtelijke inrichting: de dertien kamers hebben handgemaakte interieurs van Puik Art, een ontwerpcollectief dat samenwerkt met aanstormende designers, kunstenaars en architecten. De kamers zijn groot genoeg om rondom het kingsize bed te dansen en onderweg naar de badkamer staat een werkbank waar koffie en thee kan worden gezet. Voor een bourgondisch (bio)ontbijt steken logés de straat over naar het Townhouse hotel, en om de hoek begint de gezelligheid van de Maastrichtse wijk Wyck.

Margriet-lezersaanbieding

Speciaal voor Margriet-lezers heeft Hotel St. Martenslane Maastricht een aanbieding samengesteld voor € 79 per kamer per nacht. Dit is inclusief:

– uitgebreid ontbijtbuffet met lokale producten in de Townhouse living
– huisgemaakte soep bij check-in
– koffie/thee met Limburgse vlaai
– shopvouchers van Maastricht
– vipvouchers VR Maasmechelen Village Outlet
– fiets- en wandelroutes en stadsplattegrond

Prijs, periode en boeken

De prijs per kamer per nacht is € 79. Op vrijdag en zaterdag is de kamer € 109 en geldt er een minimale verblijfsduur van 2 nachten op zaterdag. De aanbieding is o.b.v. beschikbaarheid en o.b.v. 2 personen per kamer. Exclusief toeristenbelasting en green fee van € 5,25 p.p.p.n. Geldig tot 31 augustus 2015. Reserveren via 043 321 11 11 o.v.v. ‘Margriet-aanbieding’ of via St-martenslane.com.

Ook interessant