Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Lezersaanbieding: 15% op overnachtingen bij Stayokay Den Haag (verlopen)

stayokay.png

Wie voordelig wil logeren in de Hofstad, boekt een kamer bij Stayokay. Boek een gezellige privé kamer met het hele gezin, of kies juist voor het comfort en de intimiteit van een kamer voor twee.

De locatie is prachtig: een monumentaal pand vlak bij station Den Haag Holland Spoor, met faciliteiten als wifi, restaurant en bar. In de ochtend staat er een ontbijtbuffet met biologisch brood, beleg met ‘Beter Leven’-keurmerk, vers fruit, zuivel en sap voor je klaar. En voor de deur staan de huurfietsen, zodat de stad als een Hagenees kan worden verkend.

Margriet-lezersaanbieding

Speciaal voor Margriet-lezers geeft Stayokay Den Haag een korting van 15% op overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt. De aanbieding geldt alleen voor nieuwe online-boekingen en is niet geldig in combinatie met andere acties en arrangementen.

De korting geldt voor een gezelschap van maximaal negen personen op basis van beschikbaarheid. Boeken kan van 16 februari t/m 19 april 2015 voor verblijven t/m december 2015. Gebruik bij het boeken de kortingscode: Margrietwk8

Ook interessant