Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Kom jij naar Share a Perfect Day? Nu met korting! (verlopen)

share-a-perfect-day-festival-hilvarenbeek.jpg

Lezersaanbieding

Zin in de ultieme vriendinnendag? Even geen werk of andere verplichtingen aan je hoofd, maar lekker bijkletsen, shoppen en genieten van te gekke optredens? Share a Perfect Day biedt jou en je vriendinnen een onvergetelijk dagje uit! Je gaat zonder twijfel naar huis met een hoofd vol nieuwe herinneringen, waarvan je nog lang kunt nagenieten. Kijk voor meer informatie en om meteen kaarten te bestellen op shareaperfectday.nl.

Workshop mindfulness
Leven vanuit je hoofd en hart en met beide benen op de grond staan. Je wilt het graag, maar in de waan van de dag schiet je er telkens aan voorbij. Tot nu. Doe mee aan de workshop mindfulness en krijg grip op je gedachten en gevoel. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen en een positieve blik op de wereld.

Jan Smit
Hij plantte een tuintje in ieders hart en is al twintig jaar een beetje van ons allemaal. Zanger, platenbaas, vader, vriend en vooral: Jan. Jan Smit. Tijdens Share a Perfect Day duikt de kersverse Topper in z’n eindeloze repertoire en zingt hij een lied voor jou alleen, of nee… ook voor je vriendinnen natuurlijk. Meezingen mag (graag zelfs!) en met de talloze nummer 1-hits die Jan heeft gescoord gaat dat zeker weten lukken. Have fun!

BESTEL HIER JE KAARTEN!

Guus Meeuwis
Denk je aan Brabant, dan denk je automatisch aan Guus Meeuwis. De Brabander die al 45 stadionconcerten op z’n naam heeft staan weet wel hoe je een feestje bouwt. Tijdens Share a Perfect Day heeft hij een thuiswedstrijd en dat kan maar een ding betekenen: het wordt een dag die je normaal alleen in films ziet!

Bestel je kaarten online
Laat je samen met je vriendinnen verrassen door een unieke mix van food & drinks, lifestyle inspiratie, optredens van (inter)nationale topartiesten, DJ’s, workshops en proeverijtjes. Een dagkaart kost €25,- en bestel je heel eenvoudig via www.shareaperfectday.nl.

Ook interessant