Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Kijktips: Het zit in de familie

kijktipjochem.png

Film – Familie of de droom?
La Famille Belier vertelt het bijzondere verhaal van Paula die als enige niet-dove lid van haar doofstomme boerenfamilie een belangrijke schakel is in het familiebedrijf. Als ze op een dag besluit haar droom na te jagen en zich opgeeft voor een zangwedstrijd verandert haar leven en dat van haar familie voorgoed. Vanaf 16 april in de bioscoop.

Dvd – Smerig spel
Trash speelt zich af in de straten van Rio de Janeiro, waar de drie jongens Raphael, Gardo en Rato op een vuilnisbelt op zoek gaan naar bruikbaar afval. Maar wat begon als een onschuldige zoektocht tussen het vuilnis wordt een zaak van corruptie als de drie op een dag een portemonnee vinden en betrokken raken bij een misdaadzaak. Regisseur Stephen Daldry (Billy Elliot, Exetremely loud and incredibly close) zet een avontuurlijke, maar ook dramatische en grappig film neer. Vanaf nu verkrijgbaar op dvd.

Tv – Het zit in de familie

In het gloednieuwe tv-programma We are family gaat Jochem van Gelder op zoek naar kinderen die samen met een of meerdere familieleden optreden. In playback-acts, goochelshows en balletoptredens laten kleinkinderen, ouders, neven en nichten, maar óók opa’s en oma’s zich van hun beste kant zien. En dat levert grappige en soms ook ontroerende momenten op.

 

M16 Cover V3.inddWil je ook leestips? Lees dan Margriet 16, verkrijgbaar in de winkel vanaf 10 april of te bestellen via Tijdschrift365.nl.

Ook interessant