Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Kijktips: Bonje met de buren

kijktip3.png

TV – Bonje met de buren
Patty Brard en Jochem van Gelder stappen weer in hun camper om de ene na de andere burenruzie te sussen. Ook dit seizoen blijkt dat niet altijd zo makkelijk gezegd als gedaan. Verschillende conflicten in alle hoeken van het land komen aan bod. Lukt het ze om ruziënde buren de strijdbijl te laten begraven? Vanaf 29 maart, om 21.30 uur op SBS6.

Film – Bloed, Zweet & Tranen
Na de musical is er nu ook een film over Nederlands beroemdste volkszanger André Hazes (Martijn Fischer). Het hele leven van de zanger komt aan bod. Van zijn ontdekking als achtjarige knaapje op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt, tot zijn doorbraak en carrière, zijn zware alcoholverslaving en de relatie met zijn vrouw Rachel (Hadewych Minis). Vanaf 2 april in de bioscoop.

DVD – Noord Zuid
De spannende KRO-serie dramaserie Noord Zuid is er eentje om eens goed voor te gaan zitten. Dana van Randwijck heeft de leiding over het Amsterdamse rechercheteam dat zich buigt over een grote zaak: de moord op een jonge vrouw. Naast haar drukke baan probeert Van Randwijck haar privéleven weer op de rit te krijgen, maar door de hoge werkdruk lukt het haar niet om haar dochter, die steeds meer naar de nieuwe vrouw van haar ex trekt, te doorgronden. Nu op dvd.

M14 Cover

De kijktips zijn afkomstig uit Margriet 14. Wil je ook leestips? Bestel dan Margriet 14 via Tijdschrift365.nl.

Ook interessant