Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Kijktips: Bagels & bubbels: zij hoort bij mij

kijktipbagels.png

TV – Als de bruid van huis is
Elke vrouw droomt van een sprookjesachtige huwelijksdag. Maar wat als de bruidegom het die dag voor het zeggen heeft? In het tweede seizoen van Als de bruid van huis is heeft de man opnieuw de verantwoordelijkheid voor alles wat bij een bruiloft komt kijken. Van de trouwjurk, tot de bruidstaart, van het thema tot de locatie. Hoe reageert de bruid tijdens dé grote dag op alle keuzes die haar toekomstige man heeft gemaakt? Als de bruid van huis is vanaf dinsdag 7 april 21.30 uur te zien bij Net5.

TV – Bagels & bubbels: zij hoort bij mij
Wat gebeurt er als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationale superster? De romantische comedy Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa (Bracha van Doesburgh) en de simpele Rick (Egbert-Jan Weeber) leren elkaar door een speling van het lot kennen. Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen? Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij is vanaf dinsdag 7 april om 20.30 uur te zien bij Net5.

Film – Muzikale invalbeurt
De beginnende muzikant Jon raakt tijdens een optreden in de ban van de band Soronprfbs. Als hij de rol van de toetsenist, die ziek is, kan overnemen, grijpt hij die kans met beide handen aan. Hij reist mee naar Ierland, waar ze aan een nieuw album gaan werken. Eenmaal daar ontstaan spanningen tussen de leden van de band. Een bijzonder detail is dat Frank het grootste deel van de film een groot papier-maché hoofd ‘draagt’. Frank, vanaf 9 april in de bioscoop.

DVD – Pinguïnpower!
De pinguïns van Madagascar zijn niet alleen schattig, ze zijn ook heel grappig! Skipper, Kowalski, Rico en Junior (bekend van de gelijknamige tv-serie) zijn terug in de comedy waarin ze samenwerken in een uiterste geheime organisatie Noorderwind. Het grote doel: de wereld beschermen tegen de verschrikkelijke plannen van Dave. Maar dat lukt natuurlijk niet zonder slag of stoot. De pinguïns van Madagascar, nu op dvd.

TV – Angst voor de auto
Een heftige NCRV 2Doc, dat is In één klap. Wat voor de meeste mensen heel normaal is, is voor andere nooit meer hetzelfde: in de auto stappen. Want als je nietsvermoedend de weg op gaat en een dodelijk ongeluk veroorzaakt, verandert je leven in een klap. Vijf ervaringsdeskundigen vertellen over die ene zwarte dag uit hún leven. Samen met Frans Bromet bezoeken ze de plek des onheils. Maandag 6 april om 20.25 uur op NPO 2.

M15 CoverV2.inddWil je ook leestips? Lees dan Margriet 15, verkrijgbaar in de winkel vanaf 3 april of te bestellen via Tijdschrift365.nl.

Ook interessant