Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Cadeau van Margriet: vijf superleuke én gratis spelletjes

birthday-card.jpg

Het is herfstvakantie, het wordt vroeger donker en de kaarsjes gaan weer aan: het is tijd voor… spelletjes! Deze leuke én gratis spelletjes speel je nu online op margriet.nl!  

klaverjassenDoe je mee met klaverjassen?

Klaverjassen is een leuk snel kaartspel waar bij alles draait om kleur bekennen. Heb jij het in je om je tegenstanders af te troeven in een potje klaverjassen?
Speel nu Klaverjassen

tetrixKlassieker: Tetrix

Speel dit klassieke spel op een nieuwe manier: met strakke vormen en felle kleuren, maar nog net zo leuk als toen! Probeer met de verschillende gekleurde blokken volle rijen te maken en zo veel mogelijk punten te halen. Speel nu Tetrix

bingoBingo!

Speel jij als eerste alle nummers weg op je Bingokaart? Probeer het nu met deze online versie van dit populaire spelletje.
 Speel nu Bingo

 

desert-sudokuDesert Sudoku

Een uitdaging voor beginnende en gevorderde sudoku-spelers: doe sudoku in de woestijn! (Met drie verschillende moeilijkheidsgraden.)
Speel nu Desert Sudoku

 

rummyclubOnline Rummikub

Rummyclub is de online versie van het bekende bordspelletje Rummikub. Kun jij de juiste cijfer- en kleurencombinaties maken? Speel nu Rummyclub


Tip
: je moet bij sommige spelletjes een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken, maar daarna kun je de spelletjes gratis spelen.

 

Bekijk ook:

 

Altijd als eerste leuke artikelen van margriet.nl ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

 

Ook interessant