Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

De kaartverkoop voor Margriet Winter Fair 2017 is gestart!

mwf.jpg

Shoppen, workshops volgen, mode- en beauty-inspiratie opdoen, lekkere gerechten proeven én optredens van Nederlandse topartiesten bijwonen? Op Margriet Winter Fair kan het allemaal in één dag.

De feestdagen beginnen al in november

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair.  Dit jaar vieren we het leukste overdekte winterfeest van Nederland in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Margriet Winter Fair is

  • Mode & Beauty
  • Artiesten & Schrijvers
  • Kerst & Sfeer
  • Culinair & Lekker
  • Shoppen & Inspiratie

Je komt toch ook?
Bestel snel kaartjes en kom naar het gezelligste en meest veelzijdige winterfeest onder één dak!

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 november 2017 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op margrietwinterfair.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ook interessant