Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 10: heetwaterdispenser van Inventum

abonneecadeau-m10-2020-hwd722.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een heetwaterdispenser van Inventum t.w.v. €70,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Nicole uit Haarlem
  • H. uit Doorn
  • José uit Nuenen
  • Gerda uit Emmeloord
  • Corry uit Wirdum

Inventum-heetwaterdispenser HWD722

Even heerlijk wegkruipen op de bank, de boel gewoon de boel laten en lekker relaxen. Dat willen we allemaal weleens, toch? Geniet daarbij nu eenvoudig en snel van een kopje warme thee of bouillon met de Inventum-heetwaterdispenser HWD722. Deze heetwaterdispenser zet binnen een handomdraai kokend water, zo hoef je nooit meer te wachten op een warme traktatie. Hij verwarmt precies de benodigde hoeveelheid water en de watertemperatuur is in te stellen naar wens van 20°C tot 100°C. Zo bespaar je water, tijd én energie. Dubbel genieten dus!  

Nieuwsgierig geworden naar de HWD722? Lees hier meer.

De winnaars van het abonneecadeau krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant