Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 2: een huidverzorgingspakket van Louis Widmer

louis-widmer.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een huidverzorgingspakket van Louis Widmer t.w.v. € 55.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Karin uit Burgum
  • H. uit Epe
  • Corry uit Eindhoven
  • Eefje uit Langbroek
  • Esther uit Monster

Het Louis Widmer pakket bestaat uit de volgende producten:

 • Lippenverzorgingsstick met UV10 bescherming
 • Remederm Lichaamsolie Spray
 • Remederm Crème Fluide
 • Trendy toilettasje met de miniaturen Remederm Doucheolie en Douchecrème.

In samenwerking met dermatologen

Al meer dan zestig jaar specialiseert Louis Widmer zich in de verzorging van de huid. De dermatologische huidverzorgingsproducten worden in nauwe samenwerking met dermatologen en volgens de laatste ontwikkelingen in de dermatologie ontwikkeld. Omdat de producten volgens strenge richtlijnen worden gemaakt, zijn deze goed door de huid te verdragen.

Doeltreffende werking

De fijne lijn met huidverzorgingsproducten onderscheidt zich door haar doeltreffende werking en een uitstekende en fijne textuur. De meeste producten zijn zowel licht geparfumeerd als 100 procent ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Louis Widmer biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor de gezonde en aangedane huid. De producten zijn uitsluitend te verkrijgen bij erkende, gespecialiseerde verkooppunten. Louis Widmer staat er op dat haar klanten deskundig advies krijgen bij hun keuze van producten die speciaal op het huidtype zijn afgestemd.

Wil je meer informatie over de producten van Louis Widmer? Klik hier.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant