Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 47: huidverzorgingspakket van Louis Widmer

louis-widmer.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een huidverzorgingspakket van Louis Widmer t.w.v. 55 euro.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Nelly uit Bodegraven
  • H. uit Maurik
  • Irma uit Utrecht
  • Anna uit Arnhem
  • Els uit Hengelo

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Het pakket bestaat uit de volgende producten:

  • een lippenverzorging stick met UV10 bescherming
  • een rijke nachtcrème
  • een trendy toilettasje met de miniaturen Remederm Doucheolie en Douchecrème.

De producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en dierproefvrij.

In samenwerking met dermatologen

Al meer dan zestig jaar specialiseert Louis Widmer zich in de verzorging van de huid. De dermatologische huidverzorgingsproducten worden in nauwe samenwerking met dermatologen en volgens de laatste ontwikkelingen in de dermatologie ontwikkeld. De productie vindt plaats conform de richtlijnen voor farmaceutische producten, dit verklaart waarom de producten zo goed door de huid verdragen worden.

Doeltreffende werking

De huidverzorgingsproducten van Louis Widmer onderscheiden zich door een doeltreffende werking en een uitstekende en fijne textuur. De meeste producten zijn zowel licht geparfumeerd als 100 procent ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Louis Widmer biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor de gezonde en aangedane huid en is uitsluitend te verkrijgen bij erkende, gespecialiseerde verkooppunten. Louis Widmer staat er op dat haar klanten deskundig advies krijgen bij hun keuze van producten die speciaal op het huidtype zijn afgestemd.

Wil je meer informatie over de producten van Louis Widmer? Klik hier.

Ook interessant