Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Hier word ik blij van: Trijntje Oosterhuis

trijntjeoosterhuis-jpg.jpg

Zangeres Trijntje Oosterhuis (40) was in 2005 gasthoofdredacteur van Margriet:

“Ik deed voor dat nummer een fotoshoot met mijn schoonzusjes. Voor mij was dat niet meer iets om van onder de indruk te zijn, maar zij vonden het heel spannend en leuk. Hun enthousiasme opende weer even mijn ogen voor het bevoorrechte leven dat ik leid en voor alle bijzondere dingen die ik mag meemaken.”

Dansen
“Het komt er te weinig van, maar ik hou heel erg van een avondje dansen op oude soulmuziek. Er zijn een paar goede, creatieve deejays die ik in de gaten houd. Als zij op een leuke locatie in Amsterdam draaien, ga ik er graag heen.”

Platteland
“Ik haal veel levensgeluk uit de plek waar ik woon, een dorp vlak bij Amsterdam. Voor mij is dat ideaal: het kloppende hart van de stad dichtbij en toch dat mooie platteland waar ik de seizoenen heel bewust meemaakt om me heen. Het is er idyllisch als alles in bloei staat, maar ook als het hard vriest en we kunnen schaatsen.”

Marijn & Jonas
“Het is geweldig te zien hoe mijn twee zoons zich ontwikkelen tot echt leuke mensjes. Ze houden enorm veel van zingen, dus dat doen we vaak, ook met mijn ouders en broer. Niet omdat het van mij moet hoor, het zit echt in de genen.”

Stabiel gewicht
“Een hele week eten wat ik wil en desondanks niet aankomen: daar word ik blij van! Ik heb een levenslange haat-liefdeverhouding met lekker eten. Franse kaasjes en pasta met roomsaus zijn de favoriete boosdoeners.”

Het volledige interview met Trijntje Oosterhuis lees je in Margriet 7.

Ook interessant