Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 52: een hetelucht friteuse van Inventum

margriet52_abonneecadeau_inventum.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een hetelucht friteuse van Inventum t.w.v. €119,99.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • J. uit Alphen aan den Rijn
  • Nel uit Schagen
  • Desiree uit Dordrecht
  • Ellen uit Lieshout
  • Dorry uit Kootstertille

Gezond en knapperig!

Wil jij ook niet continu je frituurvet moeten verversen en graag een gezonde manier van bakken ontdekken? Dan komt de GF350HLD hetelucht friteuse van Inventum goed van pas! Deze friteuse met 3,5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display, heeft 8 automatische programma’s en is ook geschikt voor grillen, roosteren én bakken. Omdat de hetelucht friteuse gebruik maakt van circulerende hetelucht in plaats van frituurvet, zit je nooit meer opgescheept met frituurvet. Het schoonmaken naderhand is ook een fluitje van een cent! Bak nu eenvoudig de lekkerste frites en knapperige snacks een stuk gezonder.

Wil je meer informatie over de Inventum hetelucht friteuse GF254HLD? Klik hier.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant