Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Exclusief jubileumarrangement voor maar €75!

franshals-jpg.jpg

Margriet en het Frans Hals Museum vieren op 15 april samen feest! Daarom hebben we speciaal voor onze trouwe lezers een exclusief jubileumarrangement voor maar €75 geregeld.

Het exclusieve jubileumarrangement voor €75 bestaat uit:
• Maandag 15 april Frans Hals Museum exclusief open voor Margriet-lezeressen, van 10.30 tot 17.00 uur.
• Entree jubileumtentoonstelling Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan.
• Lunch in het museumcafé.
• Inleidende lezing op de tentoonstelling door conservator en samensteller van de tentoonstelling Anna Tummers (11.30 uur en 14.00 uur).
• Audiotour.
• Frans Hals-chocolademedaillon cadeau (winkelwaarde € 5,95).
• Shoppinggids en stadsplattegrond.
• Overnachting van maandag 15 april op dinsdag 16 april, met welkomstdrankje en ontbijt in het Amrâth Grand Hotel Frans Hals (op basis van 2 personen).

Ook te boeken zonder overnachting voor € 25,- p.p.

Boeken via www.franshalsmuseum.nl met actiecode Margriet75.

Unieke jubileumtentoonstelling
Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan Voor het eerst worden sleutelstukken van Frans Hals getoond te midden van schilderijen van beroemde collega’s als Titiaan, Rembrandt, Van Dyck, Jordaens en Rubens. De bezoeker kan zo zelf bekijken voor welke artistieke uitdagingen Hals moet hebben gestaan en wat hem uniek maakt. De schilderijen zijn afkomstig uit onder meer The National Gallery in Londen, het Prado in Madrid, het Louvre in Parijs en diverse particuliere collecties.

100 jaar Frans Hals Museum
Het Frans Hals Museum in Haarlem bezit de grootste verzameling schilderijen van Frans Hals ter wereld. Het museum is gevestigd in een voormalig tehuis voor oude mannen uit 1609. Frans Hals zelf moet er ook ooit nog hebben rondgelopen: in 1664 schilderde hij het portret van de regenten van het Oudemannenhuis. De prachtige regentenkamers, eetzaal en goudleerzaal ademen nog steeds de sfeer van de Gouden Eeuw. En ook in de historische binnentuin waan je je even in de zeventiende eeuw.

Ook interessant