Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Deze week in Margriet 25: het zorgnummer

m25.png

Waar maken we ons het meeste zorgen over in Nederland? Over de zorg. Dat blijkt uit de Nederland-enquête die begin dit jaar in opdracht van Margriet is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. 55% zet gezondheidszorg op nummer 1, gevolgd door ouderenzorg (53%). Daarom besloot Margriet een heel bijzondere editie uit te brengen  over de zorg in Nederland.

We vroegen jullie, lezeressen die in de zorg werken of zelf zorg hebben mogen ontvangen, om mee te werken aan deze Margriet, een speciale editie over de zorg in Nederland. We hebben enorm veel reacties gekregen en op basis daarvan een selectie gemaakt. Wát een ideeën kwamen er binnen! Wat werd er geweldig meegedacht!  Ze hebben met hart en ziel aan deze bijzondere Margriet meegewerkt. Bekijk in het filmpje hierboven hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Professionals en vrijwilligers vertellen in het zorgnummer over hun werk, er zijn openhartige verhalen van Loretta Schrijver, Daphne Deckers en andere bekende Nederlanders over hun ervaringen met de zorg, een verpleegafdeling wordt in een nieuwe zomeroutfit gestoken en lezeressen die ziek zijn geweest krijgen als oppepper een metamorfose van Leco.

Bekijk hieronder het filmpje van Leco!

Deze week in Margriet:

cm25

  • Liefde voor zorg (door Margriet lezeressen gemaakt!)
  • Knuffels voor houvast
  • 8 persoonlijke verhalen over werken in de zorg
  • Alles over mantelzorg
  • Bekende Nederlanders openhartig over hun ervaring met de zorgverlening.
    ‘Verliefd op mijn psychotherapeut’
  • En nog veel meer!
  • vanaf 12 juni ligt hij in de winkel.

Klik hier om Margriet te bestellen, zonder verzendkosten.Geen abonnee?

Klik hier om een abonnement met korting te nemen.

 

 

 

EdithWoensdag overhandigde Leontine van den Bos deze heel bijzondere Margriet aan minister Edith Schippers, vanaf 12 juni ligt hij in de winkel.

Minister Edith Schippers:
“Vaak kan ik maar in het nieuws 3 of 4 minuten vertellen wat er gaande is in de zorg ik vind het zo fijn dat Margriet hier aandacht aan besteedt in een speciale editie! ”

Hoofdredacteur Leontine van den Bos:
We willen met deze Margriet een ode brengen aan alle hardwerkende, onmisbare vrouwen en mannen, die zich dwars door alle veranderingen heen met hart en ziel inzetten voor iedereen die zorg nodig heeft.”

 

Fotografie: Iris Planting

 

 

Ook interessant