Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Deanna – Zo doet zij het

zo-doet-zij-het.gif

Urineverlies? Laat je hier niet door belemmeren! 
Speciaal voor jou zet Margriet samen met Tena Lady de beste tips op een rij van vrouwen die ook te maken hebben met urineverlies en toch vol enthousiasme van het leven genieten.

Deanna Hoppener (46 jaar), EHBO docent: “Heel geleidelijk ging het van een paar druppeltjes urineverlies over in af en toe een echt ongelukje. Na een tijdje ontdekte ik de producten van Tena, die veel beter beschermen dan maandverband en die ook heel prettig zitten. Inmiddels heb ik er ook helemaal geen moeite meer mee, de Tena Lady Mini’s gaan standaard mee in de boodschappentas!”

Deanna – Zo doet zij het!

Vragen staat vrij
Deanna heeft zichzelf aangeleerd om gewoon naar het toilet te vragen als ze ergens is en nodig moet plassen. Supermarkten hebben vrijwel allemaal een klantentoilet. “Laatst ging ik shoppen, als ik dan eerst even naar de wc kan, ga ik daarna veel geruster een pashokje in.”

 

Maak het bespreekbaar
Praat er met je vriendinnen over, maak er geen geheim van dan voel je jezelf ook meer op je gemak.

Benader het met humor, dat maakt het minder beladen
Als Deanna met een vriendin naar koor-repetities rijdt, en ze hebben samen lol, grapt Deanna altijd: “Het is maar goed dat ik Tena gebruik!’’

Wees voorbereid
Stop altijd een extra Tena Lady in je tas als je van huis gaat. Bij Deanna gaan de Tena Lady Mini’s standaard mee in de boodschappentas.

Ben jij ook een sterke vrouw, sta je positief in het leven, heb je leuke hobby’s en/of werk, maar loop je weleens tegen ongewenst urineverlies aan? Wil jij ook met een fotoshoot in Margriet? Vertel dan hier je verhaal!

Meer tips over urineverlies vind je op voeldevrijheid.nl.

Ook interessant