Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Dagje Den Haag: ontdek het Omniversum en het Museon! – Verlopen

112861-margriet-header-winformulier-den-haag-1000x500px.jpg

Een onvergetelijk dagje Den Haag! Ontdek nieuwe werelden in filmtheater Omniversum en laat je verrassen door een nieuwe kijk op de Middeleeuwen in het Museon. Margriet heeft een leuk combi-ticket voor je samengesteld voor maar €7,50 p.p (actie is verlopen).

1) OMNIVERSUM

Hèt unieke filmtheater waar je zelf onderdeel van de actie bent. Een ervaring voor jong en oud. Met een scherm dat 4.500 keer groter is dan een gewone TV worden je zintuigen overdonderd door de grootste filmervaring ooit. Ga mee naar de ruimte om de astronauten van het Internationale Space Station te ontmoeten of kom oog in oog te staan met de meest fascinerende natuur en dieren op aarde. Kijk, luister, voel en beleef nieuwe werelden zonder uit je stoel te komen.

2 MUSEON

Laat je inspireren om de wereld te ontdekken en jezelf te ontwikkelen in het interactieve museum voor cultuur en wetenschap. De huidige tentoonstelling ‘Ridders en Kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen’, laat zien dat de Middeleeuwen veel overeenkomsten hebben met het leven nu. De minstreel wordt bijvoorbeeld afgebeeld als singer-songwriter en de boer zou zo aan de serie ‘Boer zoekt Vrouw’ kunnen meedoen. Een leuke interactieve tentoonstelling voor het hele gezin.

TICKETS ZIJN NIET MEER VERKRIJGBAAR.

 

 

Ook interessant