Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Caroline – Zo doet zij het

tena-powervrouw.gif

Urineverlies? Laat je hier niet door belemmeren!
Speciaal voor jou zet Margriet samen met Tena Lady de beste tips op een rij van vrouwen die ook te maken hebben met urineverlies en toch vol enthousiasme van het leven genieten.

Caroline Wulp (52), poliklinisch-assistent: “Rond mijn 49ste kreeg ik plotseling te maken met ongewenst urineverlies. Het laatste jaar is het ongewenst urineverlies meer geworden, daarom gebruik ik Tena en dat heeft mijn leven een stuk comfortabeler gemaakt. Ik voel me er zekerder door. Nu kan ik alle dingen blijven doen die ik leuk vind.”

CarolineZo doet zij het!

Neem altijd schoon ondergoed mee

Mocht het per ongeluk toch misgaan, dan voel je je snel weer prettig met schoon ondergoed. Een plastic tasje is dan natuurlijk ook erg handig.

Maak het bespreekbaar
Schaam je niet, daar maak je het jezelf onnodig moeilijk mee. Eenderde van de vrouwen heeft ongewenst urineverlies. Deel tips en ervaringen. Lach er met z’n allen af en toe om, dat lucht op!

Voldoende drinken, op het juiste moment
Genoeg drinken is erg belangrijk, maar denk na op welke momenten je dit het beste kunt doen. Laat de thee even staan voor je in de auto stapt of een lange boswandeling gaat maken. Drink voldoende als je thuis, in vertrouwde omgeving bent.

Ben jij ook een sterke vrouw, sta je positief in het leven, heb je leuke hobby’s en/of werk, maar loop je weleens tegen ongewenst urineverlies aan? Wil jij ook met een fotoshoot in Margriet? Vertel dan hier je verhaal!

Meer tips over urineverlies vind je op voeldevrijheid.nl.

Ook interessant